impulsecreator
zenei magazin
:: drum & bass
:: breaks, dubstep
:: hip hop, electronica
impulsecreator.hu
Cikk
Bladerunnaz pres. Ed Rush & Matrix
@ Complex, Szentendre, 2001.02.24
Ed Rush. Matrix. Ozon. Stealth. Size9. Cadik. Bal+Safair. Palotai. ParaRadio chill squad
ben+jamieMegtörtént: Ed Rush második eljövetele, hogy - ezúttal Matrix segítségével - ismét új időszámítást kezdjen a magyarországi dobbasszus szcénában. Vagy legalábbis nagyon erős kísérletet tegyen rá.
A kiinduló pont a többségnek ezúttal a Batthyány tér volt, ahol a hévhez közelítve már a lépcsőn "edrás" jegyet lobogtattak kezükben a szembe jövő srácok, a peronon pedig látványosan csoportosultak a partiarcok. Az optimális időben érkezés reményében választott 21:40-es hév gyakorlatilag semmi perc alatt megtelt, a következő néhány állomáson várakozók néztek nagyot, hogy mire véljék a tömeget. A "ha leszálltunk kezdjünk el futni" ötlet már messze nem volt olyan vicces a Pannontelep megállóhoz érve: szó szerint utca szélességben özönlöttek az emberek síneken és mindenen keresztül a Complex irányába.

Az "szuperklub" udvarára beérve és a sort megpillantva hamarosan rá kellett ébrednünk, hogy ez eddig még a vicces része volt a dolgoknak. Egy pillanatra még fellélegeztünk a második, elővételes sort felfedezve, de a minden rendet, és annak reményét ígérő kordont, vagy hasonlót nélkülöző, sorra legkevésbé sem hasonlító masszához csatlakozottak végül sokkal roszabbul jártak, mint a jegyüket helyszínen vásárlók.

A legfurcsább az volt, hogy hiába állunk már negyed órája a sorban, egy centit se mozdultunk, és még mindig utolsók vagyunk. A hering fíling végül a biztonságiak segítségével alakult ki végérvényesen, ugyanis a parkoló első részében elfogyott a hely, a hátsó rész megközelítéséhez vezető út viszont a sornak köszönhetően fél méteres átjáróra szűkült. Jött tehát az igen vidám "Vigyázz! Autóóó!" játék, aminek keretein belül megpróbáltunk rekordot dönteni ember/négyzetméterben, ugyanis senki se hagyta volna el szívesen már jól megszerzett pozícióját, inkább az előtte állókat próbálta nyomulásra kényszeríteni.

Újabb hangulatfokozóként közben megérkezett még egy hév-rakomány humanoid, és... hmmm. Kár tovább ragozni. Lényeg a lényeg: az elővételes bejáratnál várakozók átlag két, két és fél órát álltak sorba a bejutás reményében egymáshoz préselődve. Közben megfagytak a lábaink (mert tél van, de bulizni nem bélelt csizmában járunk), volt aki enyhén rosszul lett, volt aki anyázott (mindenki?), volt aki tolakodott, volt aki a lehető legrosszabb helyre elhelyezett korláton kellett, hogy átmásszon. (Kösz Skeamnek, hogy nem fásultunk teljesen bele.)

Az tény, hogy külföldön se mennek a nagy partik sorbanállás nélkül, viszont a sorbanállás nem kéne, hogy tömegnyomort jelentsen. És pofátlanság lenne ezt a közönség balkáni modorára fogni. Van mit fejlődni szervezés és beengedés terén.

A nagyteremben a szerencsések bezzeg már 10 órakor annyian ropták, mint egy átlag bulin éjfélkor. Ozon a Destroyerz srácokkal közösen húzta el a korán érkezők nótáját, örömmel konstatáltuk, hogy hagyják őket kibontakozni és bontakoztak is rendesen. Ozon hozta a morgós, amenes sötét vonalat. Talán finomabban is be lehetett volna melegíteni a közönséget, de nem nagyon igényelték a lágyabb felvezetést. Lehet, hogy a djk fáztak és a megmozgatott emberek melegével akarták befűteni a termet. Sikerült is, néhány óra múlva forró pokollá változott a nagyterem.

De a két őshazából érkezett őrült, valamint Cadik és a Bal+Safair kettős előtt fussunk egy kört az épületben, és ejtsünk szót a chill teremről.

A party előtt sokan kérték az IPC phÓrumban, hogy legyen chill out. Ezen az ötleten felbuzdulva szövetkezett a ParaRadio és a Bladerunnaz, hogy a Para megcsinálhassa a buli chill out részét. A Projekt Mayhem két műsorvezetője, Aafro & Diziek, a Deep Music Depo főnök, Negro, az ImpulseCreator büszkesége, Thomas Kröger és a Subscope okos zenéket játszó dj-je, Skeam vállalta magára a szerepet, hogy a nagyterem poklában megfáradt embereknek nyugodtabb ütemeket szolgáltassanak. A feladatot mindenki tökéletesen ellátta.

Elsőként Thomas Kröger mutatott egy kis amen orgiát, ízelítőt az itthon méltánytalanul hanyagolt dzsungelritmusokból, fűszerezve néhány lightosabb zenével. Jól válogatott és ehhez jól is mixelt. Majd csatlakozott hozzá Aafro, akivel szintén a dzsungeles vonalat vitte, sőt felrakott olyan oldskool klasszikust is, mint az 'Incredible'.

Aztán megérkezett Negro és hamar be is állt a pultba. Zenei spektruma meglehetősen széles, talán a nu jazz vonalat hanyagolta kicsit, de ezen kívül pörgetett sok más finomságot. Elsősorban progresszív breakbeateket rakott (mint az új Tipper), legalábbis amikor én tértem be a kisterem félhomályába. Terítéken volt még egy kis dub és jazzy dnb is. Negrotól Skeam vette át a stafétabotot, aki a gondolkodósabb vonalat preferálta drum and bass-ből. Utána a Mayhemes Diziek állt a lemezjátszók mögé, aki folytatta a Skeam által kijelölt vonalat, majd lágyabbra vette. Tőle, de igazából mindannyiuktól, jó zenéket (Dopeskillz - 'Controlled Freak', hogy egyet említsünk a favoritok közül) és hibátlan keveréseket lehetett hallani. A végére Diziekhez csatlakozott társa, Aafro és ketten együtt downtempo befejezéssel zárták a kisterem programját. Így van értelme kistermet/chill outot csinálni, ahogy a Para és a BLZ összehozta.

A sűrű lineup miatt Palika ismét csak egy rövidebb pakolgatásra kapott lehetőséget, de így is sikerült tovább hevítenie a közönséget - aki meg többet akar belőle, az járjon szerdanként Rewindra.

Safair és Bal az utóbbi időben ritkán téved. Szerencsére nem csak azért ők azok, akik felvezetik a külföldi vendégeket, mert kezdetek óta ők a Bladerunnaz dj-i, hanem azért is, mert kitűnően végzik feladatukat. Amit a kicsit jobban informált közönség hiányolhatott, azok Bal Angliában szerzett dubjai voltak, de így is kaptunk az újdonságokból, mint Capone (azaz Dillinja) 'Hometown EP'-je (az új Valve), Nico 'Defender'-je (az új No U-Turn), vagy Loxy Dylannel közös 'Evolution'-je (Cylon). Mindez a már-már brutális méretű hangrendszeren megszólaltatva, amit ezúttal széthajtani se kellett, így korrekten és gyomorba markoló hangerővel dolgozhatott az egész parti alatt. A zenét pedig mindvégig a már PeCsás bulikon is prezentált csapat támgotta vizuállal a terem jobb oldalán elhelyezett hatalmas vászonra vetítve.

Fél kettő körül járhatott az idő, amikor a Metro főnök Jamie Quinn aka Matrix felpakolta az első korongot - ami egy gyönyörűség volt, és megadta az alapot a másfél órás szettnek, amiben a kócos dj újra bizonyította, hogy úgy tud lelket és funkot csempészni a játékába, hogy az nem válik unottá és lapossá. Felkerült a lemezjátszóra az új Hospitalos London Elektricity féle 'My Dream', Digital 'Deadline'-jának (sokak szerint meglehetősen gyengére sikerült) Optical átirata, az Underfire és a Negative kru nászából született és majdan a Clockwork albumon megjelenő 'Biosfear', annak sampleréről pedig a Stakka és Skynet nevével jegyzett 'Decoy', és visszaköszönt néhány darab az éppen egy évvel ezelőtt játszott szettből is.

Érezhető volt a váltás, amikor éjjel három magasságában a vírushordozó Ben Settle aka Ed Rush vette át a "metróegér" helyét. Ha lehet, hirtelen még többen lettünk, ahogy az első korong sötét és kemény ütemei felcsendültek. Ed a szó legpozitívabb értelmében "slágergyáros". Kapásból azzal vadított, hogy a 'Champion Sound' főtémáját húzta rá a kezdő darabra, majd sorra jöttek olyan számok, mint a klasszikus 'Shape the Future' valamilyen új verziója, ami gyaníthatóan mindenkinek lerobbantotta a fejét, akinek volt szerencséje az eredeti verziókhoz, J Majik (hivatalosan még mindig csak limitáltan megjelent) 'Love is not a game'-jének őrült Dillinja remixe, és ugyancsak tőle a 'Lizard', de nem maradhatott ki a BC klasszikus 'Nine'-ja (amire fogadni is mertünk volna), a banda újdonságai közül pedig a 'The Voice' és a 'Spider'. Ezeken kívül pedig néhány olyan őrület, amitől az állunkat keresgéltük (az egyébként bődületesen mocskos) padlón. Az egyik szám például gyakorlatilag hardcore volt - neurofunk goes techno.

Mindez közel két órán keresztül. Az eddigre a lemezeken kívül a plafonról csöpögő vízzel, és az autogram kérők hadával is küzdeni kénytelen Ed-et újra Matrix váltotta, hogy még egy órácskát kettesben is zenéljenek. A lazább vonalról felkerült Marcus Intalex és ST Files féle 'Hypnotize' (avagy 'Warp1'), ekkor pörgött az örök érvényű 'Medicine' Matrix remix, a Creeps leghangosabban szóló darabja, a 'Resurrection', nomeg a rewindot kiérdemelt, mostanában mindenkitől hallott 'Up all night' John B-től. És ha már rewind: a srácok arra használták, amire kell, vagyis hangulatfokozásra, és szerencsénkre nem vitték túlzásba.

A már-már maratoni szett után nem alaptalanul bízhatunk abban, hogy azon dj-k táborát növelik, akik jó hírét viszik a hazai közönségnek, aminek sorai csak hajnali hat körül kezdtek el észrevhetően ritkulni.

Palotai még így is szinte teltházzal vette át a pultot, jócskán jutott neki is a lelkes, sikítozó, táncolni vágyó népekből, így hát a laza levezetés - egyelőre - érdeklődés hiányában elmaradt. No, még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a buli vége fergeteges 'színpadontáncolásba' torkollott, szeretnénk leszögezni, hogy Palotai Zsolt ezen az éjszakán nem osztott aláírást senkinek semmilyen testrészére. Úgy tűnik ez csak a külföldiek kiváltsága.

Az idő előrehaladtával és a tömeg további oszlásával amúgy is lazult a hangulat (reggel 7-re már a chill teremben is égtek a villanyok), Zsolt is érezhetően könnyedebbre vette a figurát. A megfáradt fiatalok lassan felöltötték magukra nagykabátjukat, feltolták napszemüvegüket és maguk mögött hagyták a - már 9 órája szakadatlanul táncoló - drumandbass hívők keménymagját. A fáradt, koszos kis különítmények közös egyetértésben, mosolyogva vágtak neki a napfényes szentendrei reggelnek, fejükben a 'Suicide' újra és újra felcsendülő dallamával. Nos, igen. Kétségkívül ez volt az évezred eddigi legnagyobb bulija - persze hátra van még belőle 999 év és 10 hónap.

Ezúttal az ünnepeltek ajándékoztak meg minket - még sok ilyen szép születésnapot a Bladerunnaznak!

IPC Mafia képekért klik a galériára, további képek: www.organic.hu/~insay/matrix+edrush/
>> A cikkhez tartozó galéria
ipcmafia, 2001.02.28

Hozzászólások a cikkhez
Wick1 2001.-0.4-. 24: 0
Hi. A buli tök jóóóóó volt!!!!!!!!!!!!
És enyi. Ehez nem tudok mit hozzáfüzni kurvára bejött majdnem életem legjóóbb bulija volt. több ilyen buli kéne ez már agyvihar volt.Na én peace-ltem legyetek jóóóóóóóóóóóóóók.
thecybr3 2001.-0.4-. 03: 1
Egy biztos: legendás pardey volt ez az utóbbi edrásendmátrix. Az is biztos, hogy a Matrix olyan szettet produkált, hogy szabályosan repkedett aki odafigyelt a mentális hangokra és mikszekre. Ed Rush-tól viszont többet vártam volna egy kicsit.
Nagyon gáz volt az, hogy ilyen kevés jegyet adtak elővételben, de ahogy elfigyeltem lehet, hogy én jrtam jobban azzal, hogy 4 röfiért mentem be. Amúgy a portások egyre durvábbak a darenbé pardikon, a csajok egyre jobbak, a belépő egyre nagyobb kibszás (najó most aláírom, biztos sokba is került két ekkora név), nameg biza egyre sokasodunk, ami nem lenne baj, ha a tánctéren eccer is át lehetne úgy menni, ne lépjenek a térdedre, ne kapj kéretlen vállonveregetést stb. Ahogyan exer régen vhol vki nagyon jól írta, nem csak hadonászni, karatézni, mutogatni kellene, hanem figyelni egy kicsit a zenére is néha!!!
Egyre kevesebb az realunderground arc, hol volt most a légkondis csaj, meg ilyen dolgok...
bébé 2001.-0.3-. 18: 1
a zene nagyon-nagyon jo volt,-bár nem értek egyet azzal hogy zúzósabb partykat kéne csinálni(az Ed Rush-nál?!)-és még az sem volt zavaró, hogy a közönség már csak Szentendrén fért el,de én még mindig nem tudom magam túltenni a 14 éves fiúcska esetén-akár meghalt akár nem-és egyáltalában súlyos az hogy manapság Budapesten a dnb partykon egyre több a hisztérikusan betépett 13-14(!!!!) éves gyerek.
na de persze ez a divat.és annyiból jó, hogy úgymond kezd kialakulni a hazai dnb kultúra,egyre több,egyre jobb bulik(mint például ez is az volt)vannak, de szerintem elég nagy felelőtlenség ilyen idős embereket odavinni(gondolom nem maguktól mennek)
remélem amit írtam nem teljesen magánvélemény....
ggeri 2001.-0.3-. 11: 2
Y.Ladie> http://impulsecreator.pardey.org/tema.php3?t=265
2001.01.26 23:11 - itt olvashatsz róla valamit
Y.Ladie 2001.-0.3-. 11: 1
Hello!
Ne nézzen senki hülyének, de nekem még nem teljesen tiszta a kép. Kép, Milánékról! Kik ők? És miért fikázza mindenki ennyire őket? Könyörgöm valaki magyarázza el, mert nagyon rossz így.
Egyébként a party nagyon köret volt. Azt hiszem minden stílus képviseltette magát(kis túlzással).
És az milyen érdekes, hogy miután ennyit szivattátok Oldskool Lányt, nem ír, de tényleg. Ez tök vicces!
Na, akkor légyszi valaki írja meg nekem az első pár kérdésre a választ.!
Csók
valdi 2001.-0.3-. 10: 2
korinoor te beszeltel mar az altalad felsoroltak kozul akarkivel is? erdekelne, hogy mi alapjan osztalyozod, hogy ki mekkora arccal rendelkezik. es ha kerhetnem a tovabbiakat emailben rendezzetek, mert tenyleg eleg ebbol.
SN double-o P 2001.-0.3-. 10: 0
ez komoly?
mi van itt??
Szafi 2001.-0.3-. 10: 0
korinoor : Fiú vagyok!!! Meg kell változtatnom a nickemet. A múltkor az irc-n minden lyukhiányos bitagyú rámjött hogy: Helló Édes - pfujjj. Kiváncs lennék Lucáék is mit kapnak :))))
Szóval ha lehet maradjunk egy pacsinál korinoor :).

Kár hogy a partybeszámoló le lett off-olva, és csak sárdobálásról lehet itt olvasni :((((((
korinoor 2001.-0.3-. 09: 1
Drága Beacon!
Közel 2 éve mondom, hogy Mo. legtehetségesebb zenész-DJ-je az Ozon (már BR, sajnos). A Ricsike is császár, no meg a Bal. Ezek tények. Ennek semmi köze a DJ-tudáshoz. Nem ezt próbáltam pedzegetni.
A hozzáállást.
A nagy arcot.
A nagyon nagy arcot.
Egy Palotai Zsolt miért nem beképzelt? (a Palika már egy ideje az)
A Mango miért nem az?
A DJ Vadim miért nem volt az, pedig ő jobban lehetne? (lehet, hogy túl van már a 15. bulin, meg a 2. albumon? Azt hiszem, ja.)
A Tilosos emberek miért nem azok?
(Hagyjuk a Jailt a francba, pedig ide illene)
Azért arany kicsi apám, mert kultúrlények. Érted?
Nem akarom sekélyes világirodalmi, filozófiai tudásomat csillogtatni, de könyvek százai (Sokrates-től Eszterházy-ig) vonják le konklúzióként, hogy egy ember nem lehet soha beképzelt. Megelégedett. Lenéző. Nem lehet mire, ti..
15 buli, ne nevettess, kicsi életem. Ez valami? Ez semmi. Nyúlfasznyi (se). (Bocs)
Itt ütközik ki egy ember butasága, és ha ez neked - s bárkinek - imponál, akkor áldásom reád és az összes többire.
Tudod mit? Sajnálatos, hogy egyáltalán "15 bulival lehet is"... Itt tartana a morál? ajjaj
No meg mire játszák itt az Al Caponét? A tetves kapcsolataikra? Inkább elbújnék a saját árnyékom alá... No de nem is szídom ismét őket, a véleményem már ismert.
És szerintem ez igen is a zenéről is szól. Mert zenét hallgatni ma már többnyire társas tevékenység, gondolok itt a klubokra, kávézókra. Ha nekem félnem kell(ene) egy bulin azért, mert kifejtem álláspontom egy chat-szobában és elküldenek'anyámba, mert valami olyat kaparászok, amit eddig senki, akkor ott nagy a baj.
A szcénával.
És igazam van. Ezt sokan tudják. Csak mint a sír...

A Császár pedig meztelen, punktum!

És akkor - már megbocsájtotok - felemelem a hangom.
Ezúttal utoljára.
Alá'szolgálja!
Kori
Ui: Come back, Elohim!
Puszilom Szafit! (ha leányzó az illető, persze)
LittleWonder 2001.-0.3-. 08: 0
korinoor BEACON!
Miért nem anyázgatjátok egymás kedvenceit és egymást mailben?
B E A C O N . 2001.-0.3-. 08: 0
Korinoor...
figyelj a baromságaidra inkább nem írok semmit.
viszont azt tudom, hogy Midlowkának élete első d'nb bulija az első BLZ buli volt még anno... szerintem az a félév inkább másfél... és ők azért többett tettek a kultúráért mint a Jail... Lehet, hogy nagy a pofájuk, de két év alatt több mint 15 bulival lehet is.
switch 2001.-0.3-. 07: 1
Atyaeg! mr. university nincs kedved beköttetve elküldeni nekem a szakdogád a dnb magyarorszagi helyzeterol? komolyan unatkozol szorgalmi idoszakban vagy mi? nincs jobb dolgod a konyvtarban? aki nincs ebben a bizniszben és nem látja át
a dolgokat, minek ír be ide alaptalan baromságokat és még csodálkozik, hogy kitörlik a hozzá nem értő okoskodó kritikákat. Zene!
korinoor 2001.-0.3-. 07: 1
Valdi kritikáját elfogadom, belátom, lehet, hogy nem rám tartozó dolgokba szóltam bele. (Lehet, hogy az inkompetencia teszi azt, hogy ennyire felhúztam magam rajt, akik benne vannak rég, azoknak ez természetes?)
Ha nagy szart kavartam, akkor elnézést. (végre a kp.-ban vagyok, juhéj! hírös, meg minden!)
Én csak.... Dehát naív vagyok.
De.
Azért az tényleg nem eljárás, ahogy a Blades öregfiúk erről vélekednek. (Akik szerint az, azelőtt fejet hajtok. Van ilyen.) Ők akarnak osztani lapot mindenkinek? Álljon meg a menet... Csak mert fél évvel előbb itt voltak? Ha ez a dolog így dőlne el (ti. "Én voltam itt előbb, ez az én szemétdombom! Enyém, enyém, és kész!"), akkor Magyarországon még mindig Dévényi Tibi bácsi nyomná a Bitliszt meg a Metrot előre összeválogatott szalagokon magnetofon-lejátszóról (viszont kiválló fel-, és lekonfokkal!!!).
Valamint még egy adalék: ezek tények. (két helyről is megerősítették, azt hiszem megfelel még az angolszász újságírói követelményeknek is; értsd: BBC, ilyesmi)
A Jailesekben megvolt a szándék, hogy megbeszéljenek mindent az "Arcokkal", de ők erre mindig egy "Mi egyezkedjünk veletek?"-hangzatú, az eredeti kérdés feltevőjét enyhén degradáló mondattal csaptak vissza. Most erre mit mondjak? Semmit. Döntsenek Önök! Azért a Reketye fiúk is x éve benne vannak a dologban, akár még önérzetük is lehet(ne).
Érdekes, a Tilossal sikerült kiegyezni egy perc alatt...
A Bailey buli pedig szerintem (nemtom) egy sült galamb a szánkba-dolog volt, amit v-tech lett volna kihagyni. Szerintem Bladefiúk is kapva kaptak volna az alkalmon.
Amúgy kedves Beacon barátom - hm, ha megengeded - Kissinger a tanulmányaim során merült fel sokszor. Debrecenben hallgatok politológiát, és a bácsit igen nagyra tartom. (Debrecenben 22000 diák vagyon, de legalább leszűkült a kör, könnyebb lesz elkapni, haha)
Azért köszönöm az újságnak, hogy ilyesfajta nyers kritika fennmaradhatott az ipc-n. (Beacon)
(Hangnemnél maradva: -Te meg, izé, ööö, hülye vagy! hehe T'od, ovi!)
Aranyos.
Azért Valdi levele hatásosabb volt. (köszönöm, köszönöm; ilyenre mindig szükségem van, komolyan)
Az inognító csupán a testi épségem miatt van. Oly fiatal vagyok még...
Virtuális világunkban meg nem tökmindegy a személyiség? Ha igazán nagy ökörséget, hazugságot, esztelenséget írtam volna, lett-e volna ekkora perpatvar? Kérdem én. Hm.
Korika

Ui: Mielőtt még valaki Jail-pribéknek titulálna, elmondanám, voltam ott sokszor és a 2 crew közül inkább ez jön be. Ennyi. Nekem nem barátaim ők.
stan 2001.-0.3-. 07: 0
Hol van a többi kép???
stan 2001.-0.3-. 07: 0
Ed Rush király volt, Matrix se volt rosz, de tőle azért többet vártam volna...
Phyree 2001.-0.3-. 06: 2
LUCA, yo volt olvasni a válaszod és örülök, hogy tisztáztuk a dolgot.
Jó én sem vártam el, hogy végig zúzás legyen, kell pihi is, stb. Életem legjobb partyja az EZ Rollers volt, pedig az nem kifejezetten zúzós. Én kb múlt év szeptember óta járok bulizni, meg egyáltalán hallgatok DNB-t. Eleinte inkább "régebbi" zenéket sikerült beszerezni. Namost van egy ilyen Ed Rush CD-m, csak nem tudom melyik + kaptam még számokat tőle (nem személyesen...), és ezeket sokkal dúrvábbnak találtam, mint a party volt (sőt ezek közül nem is emléxem, hogy rakkott volna), és nem erre számítottam. Kb ez volt a "bajom". Mixtechnikát én nem tudom értékelni, spec nem is figyelem, max az tűnik fel, ha nagyon rossz valami, nos ilyet nem tapasztaltam :D
Valahogy úgy érzem, hogy az új számok kevésbé zúzósak, mint a klasszikusok, BC stb -bár a C4C-re ez nem igaz. De pl a Dom&Roland-ot egészében se nem találtam nagyon dúrvának, se nem ilyen dallamosnak, nem is jött be annyira. Vagycsak azért van mert túl sok (?) partyn vagyok és tudatom mélyén unom már -de erre gondolni sem merek -miket írok...
Meg tény, hogy minél zúzósabb, szélsőségesebb egy zene, annál kevesebb embernek tetszik, és megfigyelhető, hogy más zenékben (HC, Hip-hop,...) is csinálnak lightosabb számokat egy idő után, mert akkor az is megveszi aki eddig vette, meg az is akinek most tetszett meg --> nagyobb profit...szóval remélem ez nem valami marketing fogás (meghogy ez csak az én hülyeségem)...
Nick - így erre a C4C számra tippeltem volna, decsak onnan sejtettem, hogy a multkor volt a 60Hzben, de így nagyon ott van :)
Luca 2001.-0.3-. 06: 0
easy phyree.....örülök hogy volt válasz és a hangvételnek külön örülök...sorry az én hangvételem miatt csakhogy elég sok bulin voltam az elmúlt pár évben és nagyon ritkán hallok ilyen komoly zenéket... (nem a nine-ra gondolok... : ))
és ezért álltam értetlenül a dolog előtt...Ed Rush szettjéről csak annyit hogy lehet hogy azért nem tűnt elég zúzósnak mert folyamatosan változtatta a hangulatot..amikor már túl keménynek tűnt a zene feltett egy visszafogottabb de ugyanakkor azért súlyos zenét...amit szerintem sokan nem értettek..miért nem zúz végig Ed...?!?! hát mert néha megpróbálja visszafogni a bulit..és ez nekem nagyon tetszett..főleg az ilyen visszafogottabb zenék..
"Ha az ember kevésbé ellenséges többre viszi és többet is ér" ez tetszett haver csak sajnos még mindig könnyen felkapom a vizet és ellenségessé válok.volt belőle problémám is..reméljük előbb vagy utóbb tényleg kevésbe lesz ilyen a mentalitásom..
igazad van hagy tudd te hogy mi a véleményed...de ettől függ. nekem is persze meg lehet a véleményem..
én a zeneileg alatt a zenék frisseségére, minőségére és a mix-technikára céloztam...én ugyanis ezeket figyelem egy bulin..mást értünk a kifejezés alatt de nem is baj mert asszem már így is megértettük egymást valamennyire..
peace and respect
p.s. - Voice-ban mi voltunk...örülök ha tényleg tetszett... : ))))
Luca a kedvenc c4c számom címe...3 hónapig vártam rá de már egy ideje nem kell rá többet várni ...hála istennek
: DDDD
Szafi 2001.-0.3-. 06: 0
A FREEE-ben azé' eléggé lehúzzák a BLz-ék a NowSound-os bulikat, meg a nagyon kész tiniket a buliban .... olvassátok el mert amúgy érdekes a cikk a BLz-ről.
B E A C O N . 2001.-0.3-. 06: 0
KORINOOR! Te annyira primitiv vagy hogy az már gyalázatos. Henry Kissinger-ről papolsz itt, mint valami IQ betyár, közben meg olyan hozzászolásokat írogatsz, mint amilyenek az oviban mennek egymás uszítása érdekében.
Hogy is van ez?
Egyébként Valdi levele után, nem csodálkoznék ha nem egy Blz-s, hanem egy IPC-s vagy akár egy Jail-es emberke vágná le az ujjaidat a szarkeverésért...

ÉN FÉLNÉK A HELYEDBEN!

Ui.: remélem legalább eddig fennmarad a hozzászólásom míg ez a buzi elolvassa! kösz..
Phyree 2001.-0.3-. 05: 2
Ja meg LUCA!!!!! Most nézem mit hangsúlyoztál ki annyira... ZENEILEG!!!! Úristen. Egy kocsi vagy egy sportoló lehet jobb mint egy másik, de egy zenénél vagy bármely művészeti alkotásnál ez annyira SZUBJEKTÍV! Az ember néha meggondolatlanul beszél, ha hirtelen valamit mondania kell...de írásban azért lett volna időd!!!!!!! Biztos tele voltál indulattal... uh. bocs.
Miért LUCA a nicked, ha már van egy, amin ismernek? Írd má meg kivagy, hagy tudják pontosan az olyanok is, mint én...