impulsecreator
zenei magazin
:: drum & bass
:: breaks, dubstep
:: hip hop, electronica
impulsecreator.hu
Cikk
IPC Sajtóklub
@ Trafó, 2003.11.15
Nightshifht, SKC, Chris.su, ib, Murawise, Thomas Kröger, Dis
IPC sajtóanyagJól alakult az első Sajtóklub, annak ellenére, hogy a város több pontján voltak nagyobb szabású megmozdulások egész szép számú ember köszönt be a Trafó pincébe. A kedvező körülmények másik felét a fellépők hozták, vendégeink igazán kitettek magukért.
nightshiftAz ember ne dícsérje saját rendezvényét túlságosan, mert az hülyén néz ki. Inkább leírom még egyszer, hogy mi volt az oka a Nightsifht, Chis.su és SKC meghívásának az első alkalomra. Azért gondoltunk rájuk, mert ők az elsők között voltak, akik feltöltötték zenéiket a 'Zene füleidnek' rovatba és szegről-végről innen indult pályafutásuk. Míg Ang és Pete a live act mellett döntöttek, addig SKC és Chris.su a lemezjátszókkal kezdett ismerkedni és mára már mondhatni rendszeresen hívják őket a szervezők még külföldre is.

dis.veret + chris.suSzóval saját bulit dícsérni nem illik, így csak pár mondatot írnék az eseményekről. A Nightshift live act a drum and bass elborult, némiképp absztrakt oldalát mutatta be kompromisszumok nélkül. Ilyen sötét zenéket ritkán hallani, pláne úgy, hogy nem lemezről pakolásszák, hanem többé-kevésbé a helyszínen állnak össze a dolgok. Nem beszélve arról, hogy ebben a felállásban talán két éve nem is lehetett hallani Anorganikot és a Ghost Warriort.

kellékekUtánuk Chris és SKC erősen a technós vonalon masírozva nyújtott ízelítőt a saját termésből és a külföldi haveroktól begyűjtött friss zenékből. Ők már jobban megmozgatták a Nightshift live alatt tátott szájjal álló, bár a vége felé oldódó embereket. Utánuk úgy 3 óra után ismét az IPC rezidensek vették át a lemezjátszókat, hogy még egy bő órán át tartson a mulatság.

Köszönjük mindenkinek aki eljött, a fellépőknek, reméljük jól éreztétek magatokat. Viszlát legközelebb!
>> A cikkhez tartozó galéria
ipcmafia, 2003.11.29