Loxy
Royal 99.06.26.
Loxy. Miraque + Spherule. Safair. Pedro. Cadik
[Bladerunnaz]

Van, aki úszik, van, aki jógázik, van, aki Bíró Ica lélekszépítő kazettáját vásárolja, és van aki szubbasszusokkal masszíroztatja az agyát, hogy ettől-attól megszabadítsa magát. A Blade Runnaz szervezőbrigádnak és a Metalheadz egyik legkapósabb DJ-jének, Loxynak köszönhetően ezúttal leginkább az agyunktól szabadítottuk meg magunkat a Royalban. Állítólag volt, akinek a ruhatárban hajnalban visszaadták, de a legtöbben radírfejjel távoztak a helyszínről.

A redírozást már a szombathelyi kettős Miraque + Spherule megkezdte. Nekik köszönhetően már éjfélkor állt a bál, amin az egyre megbízhatóbb Safair csak tolt egyet, hogy miután még mi is, kezdődhessen a hadd el had. Loxynak nem több mint tíz percébe került, hogy űrbázissá változtassa a helyet, majd olyan négy órás kiképzést kaptunk tőle, amit még nagypapa/mama korunkban is megemlegetünk. Zúgtak, búgtak, csapkodtak a hangfalak, a nép tombolt, Loxy viszont rezzenéstelen arccal koncentrálva zúdította ránk szőnyegbombáit.

Egy hóhér szenvtelenségével szórta az Andy C féle RAM Records és a Metalheadz gyilkos látomásait. Néha szinte már fájt, amit csinált. Még szerencse, hogy néha-néha visszavett, megállt, majd szép lassan vezette fel az újabb csillagrombolást, különben elpusztultunk volna. Mert füstből, fényből és stroboszkópból jutott elég, csak levegőből nem. Valakinek eszébe juthatna, hogy mostantól olyan lufit kéne árulni, amiben hélium helyett oxigén van. Adott esetben legalább akkora flash lenne.

Az előtérben az elején Pedro nyomta, igen kiválóan, de mivel a nagyteremben egy óra után rögtön öt következett, a többiekről lemaradtam. Kifele menet örömmel nyugtáztam, hogy erősödik a pesti d'n'b B-közép, aztán mikor Cadik is rákezdett, már csak egy kívánságom maradt: bár tudnám, hol hagytam el az eszemet.

ui:

A tudósító szabadsága alatt, július 17-én, DJ Kemal főszereplésével újabb sikeres Blade Runnaz party került megrendezésre a Royalban. Kémeink szerint a buli ismét robotgyilkos volt, csak a vakációk miatt a szokásosnál kevesebb potenciális áldozat jelent meg. Tessék most már hazajönni!